Duurzaam inzetbaar...hoe zit dat?

Workshop op de Landelijke VGWM-dag
Duurzaam inzetbaar, wat vindt de OR er eigenlijk van?
(Jan Verhagen, adviseur veilig en gezond werk)

Update 6 april 2017
Duurzame Inzetbaarheid. Een actueel onderwerp. Misschien wel actueler dan ooit tevoren, omdat de versnelling en vervluchtiging van de samenleving ˇˇk hun weerslag hebben op de ontwikkeling van producten, markten en daarmee van bedrijven en arbeidsmarkt.

En dus ook op de manier waarop en de omstandigheden waaronder werknemers en ZZPers hun werk verrichten. In de pdf-reader méér informatie.

In de tekst daarvan ook een aantal 'prikkels' om niet op de automatische piloot mee te bewegen met wat er op je afkomt van werkgeverszijde, in de (vak)literatuur of op andere manieren.

Deze Reader is in de eerste plaats bedoeld voor Ondernemingsraden en Vakbondsgroepen in bedrijven, instellingen en andere organisaties. Maar dat mag niemand met interesse voor dit thema - preventiemedewerkers, P&O functionarissenů. - verhinderen er ook zijn of haar voordeel mee te doen!

(Kritische) opmerkingen, suggesties, correcties en aanvullingen? Graag! Mail ze aan jan@verhagen-bakker.nl.

>>> Reader - Workshop 16 maart 2017 (pdf) <<<

 

Over deze Reader

Opgesteld naar aanleiding van een workshop over dit onderwerp tijdens de Landelijke VGWM-dag 2017 - Utrecht 16 maart 2017 - Auteur: Jan Verhagen
In deze Reader wat achtergrondinformatie. En een aantal opiniërende 'prikkels' om niet op de automatische piloot mee te bewegen met wat er allemaal op je afkomt van werkgeverszijde, in de (vak)literatuur of op andere manieren.

Deze Reader is in de eerste plaats bedoeld voor Ondernemingsraden en Vakbondsgroepen in bedrijven, instellingen en andere organisaties. Maar laat dat niemand met interesse voor dit thema - preventiemedewerkers, P&O functionarissenů. - verhinderen er ook haar of zijn voordeel mee te doen!

(Kritische) opmerkingen, suggesties, correcties en aanvullingen? Graag! Bij voorkeur via de mail.

 

Meer informatie over dit onderwerp:

Naar de homepagina Muziekvideo's De kunst van Wilma Bakker Wandel- en reisverslagen Contact Artikelen en Blogs